середа, 20 лютого 2013 р.

Святкуємо День святого Валентина!



«Кохання – єдине в природі, де навіть сила уяви не знаходить дна і не бачить межі!»

Фрідріх Шиллер

    День святого Валентина або День усіх закоханих - це одне з найпопулярніше з свят у багатьох країнах. Незважаючи на те, що за своєю суттю це виключно католицьке свято, яке відзначають на честь християнського мученика святого Валентина, сьогодні воно набуло рис швидше світського торжества, ніж свята, що має релігійний підтекст.

 А саму дату святкування  ми вже за установленою традицією асоціюємо з «валентинками», червоними трояндами, «сердечками», подарунками та, звісно, шоколадом.





   Як завжди ми не залишаємось осторонь від таких подій. Тому саме напередодні цього свята ми відвідали бібліотеку, де було багато побачено і почуто про це свято. А також ми приймали участь і різноманітних конкурасах і вікторинах. Дівчата мали змогу привітати хлопців, ну а чоловіча половинка також приємними словами вітала дівчатам!



    Особисто ми вважаємо, що існування цього світлого та чудового свята дає нам ще один привід сказати слова любові людям, які знаходяться поруч. Адже, як казав Жан-Жак Руссо: «Найвірніший спосіб завоювати любов інших— подарувати їм свою любов…»

Немає коментарів:

Дописати коментар